Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü Proje Yarışması

Yayın Tarihi | 28 March 2024, Thursday

Proje Yarışmasına Katılma Bilgileri

Ön Başvuru Formu ve Başvuru Beyannamesinin İndirilmesi: İlk adım olarak, yarışmaya başvurmak isteyen katılımcıların "Üniversite Öğrencileri Toplumsal Katkı Proje Yarışması Proje Ön Başvuru Formu" ve "Proje Başvuru Beyannamesi" dokümanlarını indirmeleri gerekmektedir. Bu dokümanlar, projenin ön değerlendirme ve resmi başvuru süreçlerinde gereklidir.

Dokümanların Doldurulması: İndirdiğiniz her iki dokümanı dikkatlice doldurunuz. Ön başvuru formunda proje ile ilgili temel bilgileri, Başvuru Beyannamesinde ise projenizle ilgili detaylı bilgiler ve taahhütler yer alacaktır. Tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz olmasına özen gösteriniz.

Doldurulan Formların Sisteme Yüklenmesi: Formları doldurduktan sonra, bu belgeleri sisteme yüklemeniz gerekecektir. Yarışmanın resmi web sitesinde yer alan başvuru bölümüne giderek, doldurduğunuz ön başvuru formu ve başvuru beyannamesini belirtilen alana yükleyiniz. Dosyaların uygun formatlarda ve belirlenen boyut sınırları içinde olduğundan emin olunuz.

Başvurunun Tamamlanması ve Onayı: Formları yükledikten sonra, gerekli tüm bilgilerin ve belgelerin doğru şekilde girildiğini kontrol ediniz ve başvurunuzu gönderiniz. Başvurunuzun tamamlandığına dair bir onay mesajı veya e-postası alacaksınız.

Başvuru Sonrası Süreç: Başvurunuz başarıyla tamamlandıktan sonra, yarışma komitesi tarafından değerlendirilecek ve projenizin yarışmaya kabul edilip edilmediği konusunda bilgilendirileceksiniz.

Başarılar dileriz! Unutmayın, bu yarışma sadece bir proje sunumu değil, aynı zamanda toplumsal katkıda bulunma fırsatıdır. Katılımınız ve emeğiniz için teşekkür ederiz.